Sena Vladoiu

Membru juriu sectiunile: Balet, Contemporan, Dans Clasic, Dans de Caracter, Jazz, Lyrical, Fantezie Coregrafica, Folclor National, Folclor International, Acro Dance, Gimnastica Ritmica, Gimnastica Aerobica, Majorete.

Sena Vladoiu, absolventa a Liceului de Coregrafie “Floria Capsali” din Bucuresti (1993-2002), a avut numeroase colaborari cu Opera Nationala din Bucuresti în spectacolele “Don Quijote”, „Hansel si Gretel” si “Alba ca Zapada si cei 7 pitici”, a facut parte din trupa de balet a Teatrului de Revista “Constantin Tanase”, a fost Consilier artistic si PR al Baletului Operei Nationale Bucuresti.

A dansat in trupe de dans si balet in cadrul emisiunilor TV, apoi in Japonia (2002 -2006) si a facut parte din trupa de balet a Teatrului de Revista “Constantin Tanase”, alaturi de care a realizat nenumarate spectacole precum si turnee in tara sau strainatate. 

Este unul dintre cei 4 fondatori ai Asociatiei Miscarea pentru Balet si Artele Spectacolului, Director Artistic Ballet Magazine Romania si Asistent Directia Balet a Operei Nationale Bucuresti.

In prezent indruma si pregateste copiii, cu pasiune si atentie pentru a urma o cariera în coregrafie, in propriul Studio de Balet.