Mihai Ungureanu

Motto: “Un dansator complet este cel care îmbină dansul și antrenamentele cu viața zi de zi . Iubesc dansul ca însăși viața.”

Mihai Ungureanu practica dansul sportiv de 16 ani, iar Cultura BreakDance de 7 ani.

Președinte al Academiei de dans 7 Dance World Master
Sportiv in cadrul Federației Române de Dans Sportiv
Membru al Consiliului Mondial de Dans

A castigat de-a lungul carierei sportive peste 50 de trofee, pe care le considera o rasplata a efortului si orelor de antrenament petrecute in sala de dans.

Dansator cu numeroase apartii TV din Romania, precum: ProTV – La Maruta, Antena Stars – Star Matinal, Kanal D – Codul Fericirii.

A colaborat cu diferite școli de dans din Germania ,Hong Kong ,Israel și Turcia !

Ca dansator a obtinut locuri importante in cariera: Campion National Latino si Standard 2008, Loc 1 National Romania, Loc 2 Finala Roma, Loc 1 Cupa României WDC.

Antrenor si arbitru licentiat national si international de catre Consiliul Mondial de Dans si Ministerul Tineretului si Sportului.

In prezent antreneaza in locatii precum Bucuresti si Brasov, orasul lui natal, avand 3 sali in care isi concentreaza atentia si impartaseste toata experienta acumulata in toti anii, catre elevii profesionistii de maine.

Consideră că fiecare dansator este într-o evoluție și un progres continuu, iar el încerca sa își împingă toți cursanții spre performanță și autodepășire.