Liviu Tristan

Membru juriu sectiunile: Dans Modern, Etno Stilizat, Thematic Dance, Dans Oriental, Open, MTV Commercial/Hip-Hop/Street Dance, Urban, Productie, Dancehall, Bollywood Dance, Popping Dance, Skate Dance, African Style, Caraibiene Dance.

Motto: „Nu conteaza ce ai fost ieri, nu stii ce vei fi maine, conteaza ceea ce esti astazi.”

Fondator si instructor de dans la Studioul „Abo Style Dance ROMANIA (2009-2014)” si “FLY DANCE ACADEMY (2015-2022)”

Prima lui intalnire cu dansul a fost dintr-o joaca, la varsta de 9 ani. La 10 ani a intrat pentru prima data in Studioul „Flyning Steps Academy” si atunci a stiut ca acesta va fi drumul lui. Mai tarziu a inceput sa participe la numeroase concursuri in tara si in strainatate, iar premiile obtinute i-au confirmat ca este pe drumul cel bun.

Asa a decis sa isi faca o cariera din dans, mai ales ca dansul devenise pentru mine un mod de viata si o preocupare permanenta.

Participand la concursuri si workshopuri din intreaga lume, a avut ocazia sa cunoasca si sa colaboreze cu coregrafi si dansatori profesionisti, cu cariera internationala.

A participat la Show-rile „Romania danseaza” si „Romanii au talent”, a fost animator-instructor de dans la „Pariu cu viata”, proiect organizat de PRO TV si membru al juriului la concursul „Star Dance Millenium”.

Alte colaborări:

  • Dansator la ROMA DANCE ALL STAR
  • Dansator la Academia Flyning Steps („Flyning Illusion”)
  • Dansator la STREET ELEMENTS HIP-HOP DANCE STUDIO Munchen
  • Dansator la ES Baluard Museu d’Art Modern i Contemporan di PALMA
  • Creativ consultant la Berliner Street Dance Meisterschaft
  • Dansator la Dan Balan
  • Animator si coregraf la SOL Turism

Din anul 2009 si pana in prezent a coordonat grupe de copii la studiourile si unitatile de invatamant (gradinite, scoli gimnaziale si licee) cu care a colaborat, obtinand numeroase premii la concursuri precum “Romania Danseaza”, „Stelele Aurii”, BDF, „Star Dance” (ESDU), Cupa „Royal”, “NexT -Star”, “ Romani au Talent” si multe altele.

Lucrand cu copiii a avut ocazia sa isi descopare abilitatile de leadership si a avut cele mai mari satisfactii, vazand cum copiii pregatiti de el obtin rezultate frumoase si duc mai departe arta dansului.

In perioada 2018-2019 a participat la numeroase competitii internationale unde a obtinut premii precum: Urban Style DISTINCTION la Dance of West London – European Dance Championship J.W.D. 2018; Locul I/Nivel 3 sectiunea Urban la Ballroom Dancing organizat de Dance Teachers Association Bologna Italia 2018 (licenta); Promovarea fazei auditiilor la Britain’s Got Talent 2018/2019

Tot in aceasta perioada a avut activitati precum:

  • Dansator și cursant Urban Dance Health
  • Dansator și consultant creativitate la Berliner Street Dance Meisterchaft
  • Licentiat “JURAT HHI Romania 2019”

In calitate de coregraf a participat la Hip-Hop International Romania 2018 si la numeroase alte concursuri unde a obtinut premii importante si pozitii foarte bune in clasament.

In 2020 a participat in calitate de dansator si coregraf la competiti nationale si internationale ( HIBRIT).

In 2021 a fost jurat la Festivalul de dans “Ramania Dance CUP”.

In 2021 a avut colaborari cu diferite proiecte pe partea dansului cat si al turismului (Coregraf-Profesor).

In prezent coordoneaza propria academie de dans “Fly Dance Academy”.