Doina Stăiculescu

Arbitru internațional.

A concurat pentru prima dată la nivel național în anul 2002. În decursul anilor, a concurat la diverse concursuri, obținând nenumarate premii (cupe și medalii).

2005 – Federația De Dans Sportiv: “Cupa București”; “Cupa Autentic” ~ Bacău; “Dansul Florilor” ~ Pitești; “Cupa Alessia” ~ București; “Cupa Pigmalion”; “Dasul Valurilor” ~ Constanța; “Campionatul Național de Formații” ~ Ploiești; “Cupa Stelele Dansului”; “Cupa Oltenia” ~ Craiova; “Cupa Buzău”; “Cupa Hobby Dance”; “ Campionatul Național” ~ Cluj-Napoca; “Cupa Generația 9”.

2006 – “Cupa Brașov”; “Campionatul Național De Dans Sportiv” ~ Brașov; “Federația Română de Dans Sportiv” ~ Cupa București; “DANCE MASTERS” IDSF International Open ST & LA București; “Cupa Dansul Florilor”; “Cupa Floare de Colț”; “Cupa Generația 9”; “Campionatul României”; “Campionatul Național de Formații” ~ Ploiești; “Cupa Stelele Dansului”.

2007 – “Cupa României” ~Târgu-Mureș; “Cupa Hobby Dance; “Cupa Stelele Dansului” etc.

A urmat cursurile de balet la școala cu profil artistic “Floria Capsali” din București. Prezentă la spectacolele și olimpiadele școlii, a reușit să obțină Premul I pe țară, la Olimpiada de Balet și Dans Contemporan în anul 2014, unde a fost jurizată de catre Răzvan Mazilu si Bianca Fota, aceasta menționând: “tehnică foarte bună la sol”.

În anii terminali ai liceului, a obținut cu brio lucrarea Atestatului și Calificarea în Balet și Dans Contemporan.

A urmat cursurile de coregrafie la Universitatea Naționala de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L.Caragiale”, unde și-a dezvoltat creativitatea și a creat mai multe coregrafii.

În anul 2016 și-a deschis propria școală de dans în București “Royal Dance & Music”.

A avut numeroase apariții TV, alături de artisti români, dar și cu elevii școlii “Royal Dance & Music”.

Organizator de spectacole de dans, colaborând cu diverși artisti și persoane specializate atât pe plan muzical cât și coregrafic, a reușit să-și facă cunoscută prezenta iar una dintre realizările importante ale sale, este concursul internațional de dans “Cupa Royal Dance” și concursul “Original Dance Star”.

În prezent lucrează la un nou proiect muzical dedicat tuturor artiștilor, Festivalul “Pe Aripile Muzicii”.