Gabriela Vlad

Gabriela Vlad este fosta ritmistă de performanță a clubului C.S.S. 7 Dinamo București, medaliată cu aur și bronz la proba de “ansamblu” și “pe echipe”. 

De la vârsta de 6 ani a păsit în sala de gimnastică ritmică și a ramas acolo timp de 10 ani. Toată copilăria ei a fost deosebită prin prisma sportului, dificilă totodată și nu ca a oricărui alt copil, dar nu regretă nici o clipă alegerea făcută.  

A continuat apoi cu o colaborare cu “Teatrul Constantin Tănase” timp de un an de zile unde a fost în corpul de balet în câteva spectacole și un turneu la Mamaia.

În anul 2001, a primit o ofertă de la Circul de Stat București, “Circul Globus” pe vremea aceea, unde a și ramas la trupa de balet a circului pâna în anul 2013, participând la numeroase spectacole precum:

  • “Galele Circului edițiile 1-11”
  • “Festivalul Internațional de Artă a Circului”
  • “Elfi și elfițe”
  • “Ocolul Pământului în balon”
  • “Tunelul timpului”
  • “4U”
  • “Stelele circului” și altele

În 2013 a plecat pe vas de croazieră la teatru în trupa de balet, unde timp de aproape 1 an de zile a călătorit foarte mult, având plăcerea și onoare de a lucra cu balerini, dansatori și coregrafi renumiți.

S-a reîntors în țară și a plecat ca asistentă de magician în Qatar, unde a lucrat 2 ani de zile. Pe lângă spectacolele de magie, a lucrat și ca profesoară de balet cu fetițe și baieți.

Restabilită mai apoi în Romania a revenit la Circul de Stat “Circul Metropolitan” acum, ca artist de circ,unde a continuat să facă parte din trupa de balet, dar și din numere aeriene sau la sol. Este ceea ce iubesc cel mai mult sa fac, ador ceea ce fac zilnic. Pe langa toate acestea își face timp și să predea ore de gimnastică, dans și balet la diverse gradinițe, școli etc.